tisdag 27 januari 2009

Beslut, beslut!

Idag har vi varit på stora byggvaruhuset och inhandlat råspont till vårt nästa projekt: "Sovrumsmakeover"
Sponten ska sättas upp på en vägg, bakom sängen och målas vit...Men hur ska vi göra med resterande väggar? Målas i samma kulör? Målas i annan vit kulör? Bryta med en annan ljus färg? Tapetsera? Hmmm... Någon som kan hjälpa mig att besluta?..
Ska kolla runt hos er andra för tips och inspiration nu...
Kram!
Helena

5 kommentarer:

Lisa Marklund sa...

Vad kul att du hittade till mig :-), ja visst är de fina sylådorna. Det känns som allting blir vackert med vit färg. Fin blogg du har, jag lägger till dig på min så jag kan kika in och se hur sovrummet blev, hmm ja beslutsångest har man ju mellan varven. Jag hade nog målat vitt på väggarna och kanske antikvitt på pärlsponten.....
Kram Lisa

Lisa Marklund sa...

:-) du é gullig du - känner så väl igen mig i velandet och att skicka iväg kommentarer som man skulel skrivit lite till i innan man skickade :-))
Sov gott

Bittan sa...

Det är bara i "våran värld" som man väljer mellan att måla vitt , vitt , vitt eller tapetsera vitt. Min älskling hade sagt att det är väl smmma sak. Vitt som vitt:-) Tänk så fel han har ibland. Ja inte var det nåt råd inte .Mer en förståelse för vilket dilemma du är i om det kan va till nån tröst:-)Ska bli spännande att se hur det blir.
Lycka till kram Bittan

Gårdsromantik sa...

Det kommer att bli så snyggt med råspont - i min butik har denkrympt - det blir så snyggt med glipor. Visst är man tokig.

Jag skulle nog nöjt mig med att måla i samma nyans på de andra väggarna.

Kram Maud

Lisa Marklund sa...

Jaa....hur blev det nu, jag är nyfiken :-)
Kram Lisa